fbpx

STICHTING AREA 51

Stichting Area 51 is ontstaan in 2018 vanuit de fusie tussen stichting Skateboard Events Eindhoven en stichting BMX Freestyle. 

'Gebouw SEU is een unieke faciliteit op Strijp-­S en thuisbasis voor Urban Culture en -­Sports. Passie voor Urban Culture en –Sports staat centraal. Het is een plek waarbij het niet uit maakt hoe oud je bent, waar je vandaan komt of bij welke tak binnen Urban je jezelf het meest thuis voelt. Het is een plek voor ontmoeting, plezier, beweging, ontwikkeling en creativiteit. Gedragen door mensen uit de verschillende scenes met gelijkheid, respect en een open blik ten opzichte van elkaar en nieuwe ontwikkelingen binnen Urban Culture en –Sports. Verbinding en samenwerking met respect en behoud voor elkaars eigenheid/identiteit. Samen staan we sterk als Urban scene in Eindhoven en dit zorgt voor ruimte en kansen voor iedereen.'

HET TEAM

Willy Swinkels

Bestuurslid

Robbie Engels

Bestuurslid

Joep Coolen

Bestuurslid

Tom Kuipers

Bestuurslid

Anke van den Broeck

Bestuurslid

Femke v/d Broek

Medewerkster

Pim van den Bos

Medewerker

Maarten Van Der Vliet

Medewerker

Steven Görtemöller

Medewerker

Patricia Hlbocká

Medewerkster

Wing Mok

Medewerker

Stages

Ben jij 2e - 3e jaars student die een MBO of HBO Marketing, Communicatie, Accounting of een Business gerelateerde studie volgt en ben je op zoek naar een geweldige stage ervaring?

Stuur ons dan een e-mail met je cv en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan komen wij hier graag op terug.

Open sollicitaties

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde individuen die graag in een organisatie werken met een sterke maar informele cultuur.

Heb je het gevoel dat je kan bijdragen aan Area 51 en wil je deel uit maken van een geweldig team? Aarzel dan niet en stuur ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je cv en motivatiebrief.

Area 51 Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je te abonneren op onze nieuwsbrief.


 Dansen    Urban sports    Urban Culture

Contactinfo

  • Stichting Area 51
  • Ketelhuisplein 18
  • 5617 AE Eindhoven, NL
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© Area 51 Eindhoven. Alle rechten voorbehouden