fbpx

STICHTING AREA 51

Stichting Area 51 is ontstaan in 2018 vanuit de fusie tussen stichting Skateboard Events Eindhoven en stichting BMX Freestyle. 

'Gebouw SEU is een unieke faciliteit op Strijp-­S en thuisbasis voor Urban Culture en -­Sports. Passie voor Urban Culture en –Sports staat centraal. Het is een plek waarbij het niet uit maakt hoe oud je bent, waar je vandaan komt of bij welke tak binnen Urban je jezelf het meest thuis voelt. Het is een plek voor ontmoeting, plezier, beweging, ontwikkeling en creativiteit. Gedragen door mensen uit de verschillende scenes met gelijkheid, respect en een open blik ten opzichte van elkaar en nieuwe ontwikkelingen binnen Urban Culture en –Sports. Verbinding en samenwerking met respect en behoud voor elkaars eigenheid/identiteit. Samen staan we sterk als Urban scene in Eindhoven en dit zorgt voor ruimte en kansen voor iedereen.'

HET TEAM

Willy Swinkels

Bestuurslid

Robbie Engels

Bestuurslid

Joep Coolen

Bestuurslid

Tom Kuipers

Bestuurslid

Anke van den Broeck

Bestuurslid

Femke v/d Broek

Medewerkster

Pim van den Bos

Medewerker

Maarten Van Der Vliet

Medewerker

Steven Görtemöller

Medewerker

Patricia Hlbocká

Medewerkster

Wing Mok

Medewerker

Stages

Ben jij 2e - 3e jaars student die een MBO of HBO Marketing, Communicatie, Accounting of een Business gerelateerde studie volgt en ben je op zoek naar een geweldige stage ervaring?

Stuur ons dan een e-mail met je cv en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan komen wij hier graag op terug.

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde individuen die graag in een organisatie werken met een sterke maar informele cultuur.

Heb je het gevoel dat je kan bijdragen aan Area 51 en wil je deel uit maken van een geweldig team? Aarzel dan niet en stuur ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je cv en motivatiebrief.

Bestuurslid stichting Area 51

Het bestuur van stichting Area 51 is op zoek naar een nieuw bestuurslid met kennis op het gebied van:

- Personeelszaken

Stichting Area 51 is ontstaan in 2018 vanuit de fusie tussen stichting Skateboard Events Eindhoven en stichting BMX Freestyle. In oktober 2018 is er een succesvolle aanvraag gedaan bij het fonds dat de Brainport Regio Deal gelden beheert. Mede dankzij deze investering is stichting Area51 straks een plek voor zowel de breedte- en topsport binnen de urban scene. Daarnaast komen er professionele muziekstudios, expositieruimtes en facilititeiten gericht op kunst, muziek en dans binnen de grootstedelijke jongerencultuur. Met deze verbouwing wil Area 51 haar positie verstevigen als dé plek voor urban culture in Nederland en ver daarbuiten. Stichting Area 51 ontvangt subsidie vanuit de Gemeente Eindhoven en is tevens lid van de Cooperatieve Vereniging Emoves.

Ter aanvulling op het bestuur zijn we specifiek op zoek naar deskundigheid op het gebied van personeelszaken.

Het bestuur van Stichting Area 51 vergadert met een frequentie van circa één keer per maand. Bestuursleden verrichten hun werkzaamheden voor stichting Area 51 onbezoldigd. De directeur van de stichting is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Het nieuwe bestuurslid voldoet aan de volgende criteria:

· affiniteit met grootstedelijke jongerencultuur/ urban culture & sports;

· ervaring met het besturen van en/of het houden van toezicht op een soortgelijke stichting is een pré;

· kennis en ervaring op het gebied van cultural governance, organisatieprocessen en het werkgebied van de stichting is een pré;

· onafhankelijk en kritisch;

· beschikt over een relevant netwerk en is bereid om dit in te zetten;

· geen tegenstrijdig belang op het moment van benoeming;

· teamspeler.

Taken • Het leveren van een inhoudelijke bijdrage op strategisch niveau; • Het toetsen en vaststellen van beleid in de bestuursvergaderingen; • Het voeren van een periodiek overleg met de directeur op inhoud.

Stichting Area 51 onderschrijft de Governance-code Cultuur voor goed en transparant besturen. Vrouwelijke kandidaten en kandidaten met een niet-westerse achtergrond worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Hoe te reageren Voor informatie kunt u contact opnemen met Joep Coolen 0623606507 Sollicitaties voorzien van een CV en motivatiebrief graag voor 31-07-‘21 versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Horecamanager Area 51

Niet alleen een skatepark

Area 51 is sinds 2006 gevestigd in voormalig Philips Machinefabriek SEU en daarmee een van de kwartiermakers van het eerste uur op Strijp-S. Area 51 maakt, met een grootschalige verbouwing in 2020-2021, de transitie van skatepark voor Urban Sports tot thuis voor alle Urban Culture en Sports disciplines met de aanvulling van activiteiten op gebied van Art, Dance, Music en Spoken Word.

Gebouw SEU stond al in 2009 op de lijst van te slopen gebouwen maar dankzij het handhaven van SEU door de stakeholders van Strijp-S, gevolgd door een grootschalige verbouwing gefinancierd vanuit de Brainport Regio Deal, kan Area 51 bouwen aan continuïteit, groeien en een professionaliseringsslag maken.

De functie

Area 51 is op zoek naar een horecamanager die sturing en invulling geeft aan de horeca-activiteiten binnen Area 51 op zowel de twee vaste horeca locaties in Area 51 op de 1e verdieping en in de getransformeerde kelder als bij activiteiten en evenementen in en rondom Area 51. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de commerciële verhuur en help je mee met de horeca invulling activiteiten en evenementen binnen en rondom Area 51.

Je bent een goede organisator, je zorgt voor tevreden en terugkerende gasten en motiveert de rest van je team dat ook uit te dragen.

Verantwoordelijkheden & taken

· Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de horeca binnen Area 51. (gasten – horecateam – inkoop – leveranciers – partners – financiën – onderhoud – beheer)

· Je geeft invulling aan het f&b assortiment.

· Je organiseert samen met de rest van het managementteam (sport)events evenals de commerciële zaalverhuur binnen Area 51.

· Je geeft leiding aan een klein team.

· Je stemt de horeca-activiteiten af met de Operationeel Manager van Area 51 en zorgt voor een passende invulling van horeca tijdens uiteenlopende activiteiten.

· Je kunt goed schakelen tussen de verschillende lagen van Area 51: gasten van verschillende disciplines (jeugd + volwassenen), partners, B2B en leveranciers.

· Je bewaakt de financiën en rapporteert aan de Operationeel Manager.

· Je bent niet bang voor (financiële) doelen en kunt hierop bijsturen indien nodig.

Belangrijk

· Je hebt affiniteit met Urban Culture & Sports

· Je woont in (omgeving) Eindhoven of vindt het geen probleem om te reizen.

· Minimaal MBO werk en denkniveau en relevante ervaring in de horeca.

· Je wilt minimaal 32 uur per week werken.

· Je ontvangt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

· Je werkt binnen een eigenzinnig en gevarieerd team.

· Je bent in het bezit van Rijbewijs B.

· We zijn een bedrijf in transitie en zoeken collega’s die mee wil groeien met onze ambities.

Pluspunten

· Je kent Area 51

· In het bezit van SVH & BHV of bent bereid dit te halen

· Je kunt overweg met Excel, kassa- en voorraadbeheerssystemen.

Geïnteresseerd? Stuur uiterlijk voor 7 augustus een cv en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. vacature horecamanager

Area 51 Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je te abonneren op onze nieuwsbrief.


 Dansen    Urban sports    Urban Culture

Contactinfo

  • Stichting Area 51
  • Ketelhuisplein 18
  • 5617 AE Eindhoven, NL
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© Area 51 Eindhoven. Alle rechten voorbehouden